HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Talentvolle spits Sven Koppenol naar De Kooltuin

De technische commissie is blij te melden dat het weer een nieuwe zomeraanwinst kan melden voor het seizoen 2024/2025. Sven Koppenol zal aankomende zomer de stap gaan maken van Forum Sport naar FC Rijnvogels. Daarmee treed hij in de voetsporen van Tom Bijen en Jacco Scholten, zij hebben de afgelopen jaren succesvol via Forum Sport de weg naar De Kooltuin weten te bewandelen en hebben zich ontwikkeld tot volwassen 3e Divisie spelers.

Sven Koppenol is 19 jaar en spits van beroep. Mede dit seizoen is hij bij Forum Sport actief en zijn ster is rijzende bij de gedeeld koploper van de 1e klasse. Met liefst negen goals in dertien optredens is hij goed op dreef in Voorburg. Afgelopen oktober wist hij bijvoorbeeld met een hattrick de derby tegen Voorschoten ’97 naar zijn hand te zetten en ook afgelopen zaterdag en ook in de laatste competitiewedstrijd tegen SV Nootdorp wist hij tweemaal het net te vinden. Mede hierdoor deelt Forum Sport de koppositie met FC Skillz en RKDEO. De komende maanden richt Sven zich op zijn huidige club in de titelstrijd met hopelijk promotie naar de 4e Divisie. Daarna maakt hij de sprong naar de 3e Divisie met FC Rijnvogels. Sven heeft goede voorbeelden voor zich die ook de stap omhoog hebben gemaakt en bij FC Rijnvogels het podium hebben gevonden en de kans hebben gekregen om tot volle wasdom te komen op landelijk niveau. Dat is wat de ambitieuze centrumspits uiteraard ook graag wilt gaan bereiken.

De technische commissie feliciteert Sven met zijn komst naar Katwijk aan den Rijn en wensen hem veel fijne momenten toe in het shirt van onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

09/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media