HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Talent Sureyo Macrander naar de Kooltuin

Met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 komt de 19-jarige Sureyo Macrander de gelederen van ons vlaggenschip versterken. Hij komt over van de Amsterdamse Vierde Divisionist WV-HEDW en zo legt de Technische commissie de laatste puzzelstukjes voor het nieuwe seizoen.

Sureyo is een jonge moderne vleugelverdediger die graag mee op komt en FC Rijnvogels moet gaan voorzien van vers bloed in de laatste linie van het elftal. Alweer een talent dat de weg weet te vinden naar de Kooltuin. Momenteel bivakkeert Sureyo met WV-HEDW in de middenmoot van de Vierde Divisie en is hij een betrouwbare basisspeler. Als rechtsback zit hij week in week uit zijn directe tegenstander op de hielen en draagt hij ook in offensief opzicht zijn steentje bij. Een speler zoals wij die graag zien op de Kooltuin en die past bij FC Rijnvogels.

Wij heten Sureyo van harte welkom, zijn erg blij met zijn komst en wensen hem veel succes én plezier bij onze mooie vereniging. Maar eerst natuurlijk het seizoen goed afsluiten bij WV-HEDW.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

02/04/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media