HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Stijn Driebergen versterkt het keepersgilde bij vlaggenschip

De technische commissie van FC Rijnvogels heeft mooi nieuws te melden met het presenteren van de derde zomeraanwinst voor het seizoen 2024/2025. Stijn Driebergen komt over van Rijnsburgse Boys en versterkt daarmee het keepersgilde op De Kooltuin.

De 22-jarige sluitpost gaf in december te kennen dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging voor het nieuwe seizoen en dat hij ging vertrekken bij Rijnsburgse Boys. Dat was een lastig besluit voor de geboren en getogen Rijnsburger maar zijn eigen ontwikkeling staat centraal en dus was het tijd om zijn vleugels uit te slaan. Zijn voetbalwieg stond op Sportpark De Middelmors en zijn keeperstalent bleef niet onopgemerkt. Hij droeg altijd het geel-zwarte shirt op een uitstapje (beide 1 seizoen) bij Quick Boys en Sparta Rotterdam na. Als echte Rijnsburger mocht hij al op 17-jarige leeftijd zijn eerste jeugdcontract tekenen bij de 2e divisionist. Stijn keepte zijn wedstrijden vooral in het tweede en Onder 23 elftal. Met dit laatste team hoopt hij dit seizoen te promoveren van de 3e naar de 2e divisie. De afgelopen seizoenen heeft de goalie zich uitstekend ontwikkeld bij Rijnsburgse Boys en is hij klaar om zijn neus aan het venster te drukken in de 3e divisie. FC Rijnvogels is al sinds jaar en dag een kweekvijver voor talent waar spelers op hoog niveau volwassen kunnen worden en zich uitstekend ontwikkelen dus de keuze voor onze club is een logische geweest voor de doelman.

De technische commissie feliciteert Stijn met zijn komst naar De Kooltuin en wensen hem veel mooie momenten toe in het shirt van onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

01/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media