HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Sterkhouders Haddadi en Van der Plas langer bij Rijnvogels

De winterstop is een feit maar achter de schermen is de technische commissie druk bezig met het formeren van de troepen voor het volgende seizoen. Nadat trainer Dogan Corneille al zijn ja-woord heeft gegeven voor volgend seizoen zijn we trots dat we nu ook de eerste twee spelers kunnen aankondigen die hun contract bij FC Rijnvogels hebben verlengd. Nabil Hacdadi en Pim van der Plas zullen ook volgend seizoen hun kunsten vertonen op Sportpark De Kooltuin.

Afgelopen zomer kwam de 25-jarige Nabil Haddadi over van Quick uit Den Haag en ontpopte zich direct al als één van de smaakmakers van de eerste seizoenshelft. De technisch vaardige middenvelder is één van de motoren van het elftal en kan met zijn prachtige traptechniek ook nog eens een bal heerlijk binnen krullen. Een blessure liet Nabil even aan de kant staan in de herfst maar toen hij weer binnen de witte krijtlijnen stond ging het team direct ook weer beter draaien. Nabil kwam in het verleden ook uit voor DHC uit Delft en Scheveningen.

Pim van der Plas is de tweede speler die zijn handtekening heeft gezet onder een verbintenis voor volgend seizoen. De doelwachter heeft zijn wieg staan bij Quick Boys en heeft alle jeugdelftallen van de blauw-witten doorlopen. Op zijn 17e werd hij vervroegd toegelaten tot de hoofdmacht. Nu is hij inmiddels 24 en bezig aan zijn tweede seizoen onder de lat bij FC Rijnvogels. De Katwijker moest het eerste seizoen nog rijpen als tweede doelman maar wist zijn klasse al te etaleren in de TOTO KNVB Beker tegen onder andere Cambuur Leeuwaarden. Dit seizoen is hij de eerste keus bij trainer Dogan Corneille en doet het uitstekend in zijn eerste volledige seizoen in de 3e Divisie. Pim ontwikkelt zich elke wedstrijd weer en is wederom een voorbeeld van een jonge en talentvolle speler die bij FC Rijnvogels tot volle wasdom komt op een mooi podium.

Wij felicteren Nabil en Pim met het verlengen van hun contracten en zijn blij dat ze nog een seizoen deel blijven uitmaken van de Rijnvogels familie. De technische commissie wenst hen veel mooie momenten toe bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

17/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media