HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Stefan Roodakkers hoofdtrainer tot einde van het seizoen

Stefan Roodakkers maakt het seizoen af bij ons eerste elftal

De technische commissie is blij en trots dat het een vervangende hoofdtrainer heeft kunnen vinden in de persoon van Stefan Roodakkers. Vlak na de winterstop werd bekend gemaakt dat Dogan Corneille vanwege problemen aangaande zijn gezondheid de taken rondom het hoofdtrainerschap niet meer kon uitvoeren. Na dit vervelende nieuws, waarin de gezondheid en het herstel van Dogan uiteraard op nummer 1 stond, heeft assistent-trainer Joost den Hollander het team uitstekend geleid waardoor ons vlaggenschip zich stevig in het linkerrijtje van de 3e Divisie heeft kunnen nestelen. Echter was vanaf het begin ook duidelijk dat Joost niet over de benodigde diploma’s beschikte en er een periode van dispensatie zou aanvangen. Met het aanstellen van Stefan Roodakkers zal Joost zijn taken als assistent-trainer weer oppakken en is de technische staf weer compleet.

De bollenstreek en Stefan Roodakkers zijn geen onbekenden van elkaar. Als speler droeg hij op het hoogste amateurniveau het shirt van VV Katwijk en Rijnsburgse Boys. Nadat hij de voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen begon het trainersbloed door de aderen te stromen en heeft hij enkele mooie clubs uit de regio onder zijn hoeden gehad. Zo was hij de eindverantwoordelijke bij SJC en competitiegenoot VVSB, maar ook in Leiden was hij drie jaar actief FC Boshuizen en twee seizoenen bij UVS. De 54-jarige Roodakkers stond sinds de zomer van 2019 aan het roer bij Ter Leede. Hij beleefde hier drie uitstekende seizoenen met prima resultaten. Stefan zal vanaf maandag voor de groep staan bij FC Rijnvogels.

De technische commissie feliciteert Stefan met zijn komst naar De Kooltuin en wensen hem een heel mooi dienstverband toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

24/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media