HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Stafleden ook volgend seizoen bij ons vlaggenschip

Theo Scholte, Teun van Duijvenbode en Dirk Koopman ook na de zomer weer van de partij 

De technische commissie is blij melden dat de staf van volgend seizoen vorm begint te krijgen. Eerder dit kalenderjaar werd bekend dat Danny Hijzelendoorn volgend seizoen eindverantwoordelijke is op De Kooltuin en dat assistent Joost den Hollander zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd. Nu kunnen daar de namen van assistent-trainer Theo Scholte, keeperstrainer Teun van Duijvenbode en verzorger Dirk Koopman aan toegevoegd worden.

Theo Scholte – assistent trainer
Twee seizoenen geleden werd Theo Scholte teruggehaald bij zijn oude cluppie om de rol van assistent-trainer in te gaan vullen. Onder de vleugels van toenmalig trainer Thomas Duivenvoorden voelde het vanaf minuut 1 alsof Theo nooit was weggeweest van De Kooltuin. Als speler maakte hij de opmars van KRV (de voorloper van FC Rijnvogels) mee, waar in korte tijd de sprong van de 4e klasse naar de 1e klasse werd gemaakt. Het bleek de basis waarop FC Rijnvogels later haar successen op kon gaan meemaken. Theo is een ervaren kracht die de club die hij van binnen en van buiten kent en heeft zowel als speler en als trainer zijn strepen verdiend in Katwijk aan den Rijn. We zijn dan ook erg blij en trots dat Theo bij ons blijft.

Teun van Duijvenbode – keeperstrainer
Het langstzittende staflid gaat ook nog minimaal één seizoen door bij FC Rijnvogels. Als jonge jongen van 16 jaar begon Teun van Duijvenbode zijn keepers carrière bij KRV en werd later een paar straten verder bij VV Katwijk de beste van Nederland. Twee keer mocht hij als speler die kampioensschaal van de algemene amateurtitel omhoog houden om daarna weer terug te keren bij zijn jeugdliefde. Na zijn loopbaan als speler begon Teun als eindverantwoordelijke voor de keepers bij ons vlaggenschip en daar is hij sinds jaar en dag een meer dan gewaardeerde kracht. Volgend seizoen wordt alweer het achttiende seizoen van Teun als keeperstrainer bij ons vlaggenschip en daarmee is hij de nestor van de technische staf.

Dirk Koopman – verzorger en hoofd medische staf
Last but not least zijn we trots op het verlengen van Dirk Koopman. Hij staat aan het hoofd van de medische staf. Al meer dan tien jaar is Dirk de verzorger en hersteltrainer bij Heren 1. Dirk is het kloppend hart van de medische staf en sinds het seizoen 2010/2011 actief bij FC Rijnvogels. Altijd vriendelijk, een luisterend oor voor de spelers en altijd enthousiast om anderen te helpen. Kortom: de Valkenburger is niet meer weg te denken bij Rijnvogels. De technische commissie is dan ook verguld dat Dirk Koopman ook volgend seizoen weer een belangrijke rol gaat vervullen als staflid bij ons eerste elftal in de 3e Divisie, want ook bij hem stroomt het Rijnvogelbloed door de aderen.

De technische commissie feliciteert alle stafleden met het aanblijven bij het eerste elftal en wensen hen heel veel plezier en succes toe in het seizoen. Fijn dat jullie onderdeel blijven van de Rijnvogels familie!

22/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media