HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Stafleden blijven vlaggenschip trouw

De gehele staf blijft in tact 

Waar het totale plaatje bij de spelersgroep al een tijd helemaal rond was, kan de technische commissie nu ook melden dat de gehele staf rondom het eerste elftal zal aanblijven in het nieuwe seizoen. Ondanks dat het seizoen 2020/2021 snel werd afgebroken hebben ook deze mannen fantastisch werk geleverd voor ons vlaggenschip. Het was dan ook een belangrijke zaak dat alle stafleden ook in het nieuwe seizoen aanbleven in hun functie.

Keeperstrainer | Teun van Duijvenbode
Het langstzittende staflid is niemand minder dan Teun van Duijvenbode. De keeperstrainer is een kind van de club, als 16-jarige begonnen bij KRV en kent de klappen van de zweep met onder andere twee landstitels in de top van het amateurvoetbal. Na zijn actieve keepers carrière begon Teun als eindverantwoordelijke van de keepers bij de selectie van FC Rijnvogels. Sinds jaar en dag een vaste en zeer gewaardeerde kracht. Volgend seizoen wordt alweer het zestiende seizoen van Teun bij ons vlaggenschip en is daarmee de nestor van de technische staf.

Videoanalyse | Reinier Haasnoot 
Sinds vorig seizoen een belangrijke pion in de staf van trainer Thomas Duivenvoorden. Met het aanstellen van Reinier Haasnoot heeft het eerste elftal heel veel winst geboekt op het gebied van videoanalyse. Een extra poot aan de tafel om het team beter te laten spelen en met die bijdrage is hij medeverantwoordelijk voor de aan het begin van het seizoen zo fantastische start van de competitie. Reinier is een kind van de club, heeft zijn hele leven bij FC Rijnvogels gevoetbald en een aantal jaar geleden begonnen als jeugdtrainer. Daarin ontwikkelde hij zich dusdanig dat de stap naar het eerste elftal een terechte beloning was.

Begeleidingsstaf | Dave de Jong, Gerbrand Kuipers, Frank Schmermbeck 
Ze zijn het kloppend hart achter al het reilen en zeilen rondom het eerste elftal. De trainers moeten bezig zijn met het spelletje, de begeleidingsstaf regelt de rest. En dat doen ze fantastisch want alles is altijd tot in de puntjes geregeld.

Dave de Jong is de drijvende kracht met de meeste dienstjaren als teammanager. Zijn wortels liggen bij MVKV, één van de voorlopers van FC Rijnvogels, waar hij als spits het eerste elftal diende. Op De Kooltuin beleefde hij vanaf de bank alle successen van ons vlaggenschip mee, het wordt voor Dave alweer zijn dertiende seizoen bij het eerste elftal. Nog een Rijnvogel man pur sang is Gerbrand Kuipers. Als er één voorbeeld is van een persoon die de club door en door kent dan is het Gerbrand wel. Sinds drie seizoenen is hij nu ook een belangrijke schakel in de begeleidingsstaf van FC Rijnvogels en doet dat zoals al zijn taken bij onze mooie club met veel plezier en passie. Ook Frank Schermbeck blijft aan bij het eerste elftal. Frank is twee jaar geleden ingestroomd bij het team en maakt het trio compleet. Al vele jaren is Frank al actief op De Kooltuin en ook deze functie past perfect bij hem. De vele taken zijn op deze manier goed verdeeld. Never change a winning team is op deze drie mannen wel van toepassing.

Medische staf | Dirk Koopman, Koen Verhoef, Eric Mulder
Met drie man sterk zijn ze, onze medische staf. De vaandeldrager is Dirk Koopman, die al meer dan tien jaar de verzorger en hersteltrainer is bij Heren 1. Dirk is het gezicht van de medische staf en sinds het seizoen 2010/2011 actief bij FC Rijnvogels. Altijd vriendelijk, een luisterend oor voor de spelers en altijd enthousiast om anderen te helpen. Ook Koen Verhoef heeft bijgetekend, hij is de link tussen Rijnvogels en het PMC Katwijk-Rijnsburg. De fysiotherapeut begon met het verzorgen van het inloopspreekuur op De Kooltuin, maar was ook steeds vaker op het veld te vinden bij het eerste elftal. Dit beviel zo goed dat Koen inmiddels volledig bij de staf hoort en na de zomer zal dit ook zo blijven. Ook Eric Mulder zal aanblijven bij de Kooltuinbewoners, waar hij al flink wat seizoenen op wedstrijddagen bij Heren 2 in de dug-out zit. Op trainingsavonden kunnen alle selectiespelers plaatsnemen op zijn behandeltafel op de club.

De technische commissie feliciteert alle stafleden met het aanblijven bij het eerste elftal en wensen hen heel veel plezier en succes toe in het nieuwe seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels

07/07/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media