HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Smaakmaker Virgil Tjin-Asjoe verlengt contract

Nog meer goed nieuws zo vlak voor de kerst. De technische commissie en Virgil Tjin-Asjoe hebben een overeenkomst gesloten voor nog een seizoen bij FC Rijnvogels. Ook na de zomer zal de vleugelaanvaller schitteren op de flank bij ons vlaggenschip. De 28-jarige Hagenees gaat op voor zijn derde seizoen op sportpark De Kooltuin, nadat hij in de zomer van 2020 over kwam van Quick uit Den Haag, waar hij mooie jaren kende. Al snel bleek hij een absolute versterking te zijn in de gelederen van trainer Thomas Duivenvoorden.

De buitenspeler annex middenvelder kende een sterk eerste seizoen op De Kooltuin. De start na de zomer was van hetzelfde niveau, maar een blessure gooide na twee competitiewedstrijden helaas roet in het eten. Virgil is keihard aan het werk om er na de winterstop weer te staan en dat betekent maar één ding: we hebben wat om ons op te verheugen. Want de fijnproever die een wedstrijd van FC Rijnvogels komt bezoeken geniet van de dribbels, de dreiging, de acties, de mooie assists en de prachtige goals van Virgil Tjin-Asjoe. Een speler waarvoor je naar het voetbalveld komt. De technische commissie is dan ook in zijn nopjes dat we ook een derde seizoen kunnen genieten van de kunsten van deze klasbak.

Wij feliciteren Virgil met het verlengen van zijn verbintenis en we verheugen ons op het moment dat hij na de blessure zijn voeten weer kan laten spreken.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media