HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Sami Mouchih van Ter Leede naar Rijnvogels

Terwijl de transferdeadline zijn einde nadert is de technische commissie nog druk bezig met de laatste loodjes om een selectie neer te zetten die het avontuur in de 3e Divisie tot een succesvolle terugkeer gaat maken. Met blijdschap en trots kan het dan ook melden dat Sami Mouchih volgend seizoen het rood-geel van Ter Leede verruilt voor het rood-zwart van FC Rijnvogels.

Sami Mouchih is 24 jaar en speelde maar liefst vijf seizoenen bij Ter Leede. Afgelopen maand gaf hij zijn huidige club te kennen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden op sportpark De Kooltuin. Via de Onder 19 van Sparta Rotterdam kwam hij op sportpark De Rode Molen terecht. Er zit een enorme drive in de nieuwe aanwinst die als linksback het beste tot zijn recht komt. In al die jaren heeft Sami Mouchih zich sterk weten te ontwikkelen en is een speler die past in de benadering van het spelletje zoals dat bij FC Rijnvogels gedaan wordt.

Wij feliciteren Sami met deze mooie stap in zijn carrière en wensen hem alvast heel veel succes bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!
Technische commissie FC Rijnvogels

14/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media