HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Roy van Leeuwen verlengt contract

Louter goed nieuws van de technische commissie in de donkere dagen voor kerst. Na het fijne nieuws dat Jesse Driebergen, Dirk-Jan van den Oever en Maarten Reyneveld hun contract hebben verlengd, blijft ook Roy van Leeuwen op De Kooltuin actief. Het wordt alweer het vijfde seizoen voor de Rijnsburger, die zich als een vis in het water voelt bij FC Rijnvogels.

De pijlsnelle buitenspeler is een belangrijke schakel in het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden. Met zijn diepgang en belangrijke doelpunten is hij ook voor de winterstop van grote waarde geweest voor ons vlaggenschip. Denk bijvoorbeeld aan de winnende treffer in blessuretijd tijdens de seizoensopening tegen Achilles ’29. De 27-jarige Van Leeuwen kwam in de zomer van 2018 over van Rijnsburgse Boys, waar hij te weinig aan spelen toe kwam. Hij deed wat velen bij FC Rijnvogels deden, speelminuten maken en zich door ontwikkelen tot een volwassen speler die op landelijk amateurniveau van waarde is. Inmiddels is Roy een meer dan gewaardeerde kracht bij FC Rijnvogels en is hij niet meer weg te denken bij ons vlaggenschip.

De technische commissie is zeer blij met het verlengen van Roy van Leeuwen. Wij feliciteren hem en wensen Roy veel plezier en succes toe bij onze warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media