HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Ronaldo Lima Duarte Lopes en Quincy Does verlaten Rijnvogels

Beide aanvallers zoeken volgend seizoen hun heil elders

Helaas moet de technische commissie af en toe ook minder leuk nieuws delen en dat is nu het geval. Het dienstverband van Ronaldo Lima Duarta Lopes en Quincy Does blijft beperkt tot dit seizoen. Beide vleugelaanvallers zullen volgend seizoen elders voetballen. Voor Quincy Does is bekend geworden dat hij volgend jaar bij Zwaluwen Vlaardingen zijn kunsten zal gaan vertonen, voor Ronaldo liggen wat dat betreft nog alle opties open.

Ronaldo Lima Duarte Lopes streek in juli van het vorige kalenderjaar neer bij de Rijnvogels. De geboren Hagenees heeft een mooie voetbalreis achter de rug. Binnen de landsgrenzen speelde hij vanaf zijn jeugd onder andere bij Sparta Rotterdam, Alphense Boys, FC Utrecht en Haaglandia om vervolgens in 2017 bij Den Bosch zijn debuut in het betaald voetbal te maken. In het buitenland kwam hij onder meer uit in de Spaanse profcompetitie en ook in Slowakije, waar hij via Partizan Bardejov de gang naar De Kooltuin wist te vinden.

Eind oktober werd bekend dat Quincy Does de selectie van Rijnvogels kwam versterken. De buitenspeler heeft zijn roots in Curaçao liggen en begon bij Quick in Den Haag met voetballen. Via de jeugdopleiding van ADO Den Haag keerde hij uiteindelijk terug op het oude nest waar hij in de 3e Divisie uitstekende vlieguren heeft gemaakt. Naast het clubverband diende Quincy ook zijn geboorteland Curaçao als jeugdinternational in de Onder 17 en Onder 20 selecties. Na een periode van op trainen in het tweede elftal bonst de buitenspeler steeds harder op de deur bij de manschappen van Thomas Duivenvoorden en de speelminuten die hij krijgt zijn dan ook dik verdiend.

We bedanken beide mannen voor hun inzet bij onze fijne vereniging en we gaan er samen voor zorgen dat het een droomeinde gaat worden, want er is nog een heleboel om voor te spelen!

Technische commissie FC Rijnvogels

02/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media