HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Rijnvogels versterkt zich met talentvolle centrale verdediger

De technische commissie is verheugd dat het de volgende zomeraanwinst mag aankondigen. Aankomend seizoen zal Jacco Scholten het shirt van FC Rijnvogels gaan dragen onder het bewind van nieuwe trainer Dogan Corneille. De 21-jarige talentvolle stopper komt over van Forum Sport, die op dit moment in de 1e klasse op de 6e stek bivakkeren.

Jacco Scholten speelde in het verleden een lange tijd bij Haaglandia en later voor DHC voordat hij in de zomer van 2019 neerstreek op Sportpark Het Loo en heeft sindsdien het donker- en lichtblauwe bloed door de aderen stromen. Het laatste stukje van zijn opleiding doorliep hij op het grondgebied waar ons vlaggenschip in 2014 kampioen werd. De linker centrale verdediger debuteerde vorig seizoen in de bekercampagne en deed dat zo goed dat hij zijn plek in het eerste niet meer af stond. Hij was in alle wedstrijden basisspeler en mistte geen minuut. Dit ging zelfs zo goed dat hij bij zijn club werd uitgeroepen tot talent van het jaar. Ook dit seizoen gaat het weer crescendo en rijgt hij de basisplaatsen aan elkaar. Zelfs zo goed dat hij op de radar kwam bij FC Rijnvogels. Jacco gaat het avontuur aan waar al zo veel jonge spelers hem voor gingen. Jong talent krijgt de kans op Sportpark De Kooltuin en kunnen zich op een geweldig podium ontwikkelen tot een volwassen voetballer op landelijk niveau. Jacco treft in Katwijk aan den Rijn Tom Bijen, een andere speler die opgroeide bij Forum Sport en de kans hogerop met zijn enorme drive met beide handen aanpakte. Een beter voorbeeld van een speler die het heeft gered om de stap te zetten is er niet.

We feliciteren Jacco met zijn stap omhoog en heten hem van harte welkom bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

28/02/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media