HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Rijnvogels en Quick Boys vinden elkaar inzake Neville Ogidi Nwankwo

FC Rijnvogels en Quick Boys hebben een akkoord bereikt over verdediger Neville Ogidi Nwankwo. De talentvolle stopper heeft een tweejarig contract getekend bij de blauw-witten en zal het eerste seizoen daarvan gehuurd worden door FC Rijnvogels. De technische commissie is blij dat het het Neville nog een seizoen aan zich heeft weten te binden, want de 20-jarige rechtspoot had over belangstelling niet te klagen.

Het gaat snel met de ontwikkeling van de centrale verdediger. Afgelopen zomer kwam hij over van Westlandia waar het seizoen nog begon in de Onder 21 competitie maar al snel werd ingeruild voor de 3e Divisie zondag. Ook bij FC Rijnvogels duurde het niet lang voordat de sterke en atletische Neville zijn naam terugzag in het basis team van trainer Thomas Duivenvoorden en is daar inmiddels niet meer uit weg te denken. In het seizoen 2023/2024 komt Neville dus uit voor FC Rijnvogels en daarna zal hij de stap gaan maken naar Quick Boys, waar hij op sportpark Nieuw Zuid samen gaat spelen met zijn broer Nigel. Hiermee komt een lang gekoesterde wens uit.

Technisch manager Huig Hoek is dan ook blij dat er een huurovereenkomst is gesloten met Quick Boys: “We zijn als FC Rijnvogels zijnde content dat we Neville op deze manier toch nog een jaar aan ons hebben weten te binden. Deze constructie is voor ons als promovendus een goede manier om met veelbelovende spelers door te pakken in de 3e Divisie. Met de stap omhoog voor Neville Ogidi Nwankwo en eerder al Leonard de Beste laat FC Rijnvogels wederom zien dat het de ideale kweekvijver is voor jong talent om tot volle wasdom te komen. We bouwen op deze manier aan ons eigen fundament, voor de spelers is het een prachtig podium om als springplank te dienen en hun voetbaldromen te verwezenlijken. We zijn daar de perfecte club voor.”

Wij feliciteren Neville met deze verbintenis en wensen hem nog een geweldig anderhalf seizoen toe bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

04/01/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media