HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Reno van Heiningen terug op het oude nest

Na de zomer is Reno van Heiningen terug op De Kooltuin. De in Roelofarendsveen geboren verdediger komt over van VV Noordwijk, waar hij in de 2e Divisie onbetwist basisspeler was. Desondanks besloot hij in februari van dit jaar de deur achter zit dicht trekken op sportpark De Duinwetering. Na één seizoen afwezigheid sluit Rijnvogels de inmiddels 21-jarige linkspoot weer in de armen.

Op 18-jarige leeftijd trok toptalent Reno van Heiningen naar Katwijk aan den Rijn. De eerste stappen op het veld werden gezet bij DOSR op zijn geboortegrond, het talent in Reno werd snel opgemerkt en al op zijn 15e maakte hij als B-junior zijn debuut in de hoofdmacht van de geel-roden. Een overstap naar de befaamde jeugdopleiding van Alphense Boys volgde om na twee seizoenen weer terug te keren bij DOSR. Daarna kwam hij op de radar van dorpsgenoot VV Katwijk die hem, via de samenwerking tussen de verenigingen, stalde bij FC Rijnvogels. Op De Kooltuin maakte Reno de nodigde vlieguren en stond zo goed als altijd in de basis. Na twee seizoenen volgde een mooie transfer naar VV Noordwijk, waar hij in vijf duels op het hoogste amateurniveau van Nederland geen seconde heeft gemist.

De technische commissie is verheugd met de terugkeer van Reno bij FC Rijnvogels en wensen hem veel plezier en succes op het oude nest.

Technische commissie FC Rijnvogels

19/03/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media