HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Reno van Heiningen kiest voor maatschappelijke carrière

Met pijn in het hart moet de technische commissie melden dat Reno van Heiningen aan het eind van dit seizoen de poorten van De Kooltuin achter zich dicht zal trekken. De centrale verdediger zal zich gaan richting op zijn maatschappelijke carrière, waarin hij als personal trainer en sportschoolhouder aan een mooi imperium bouwt.

De fysiek sterke verdediger heeft in twee termijnen de harten gestolen van het Rijnvogels publiek. Hij kwam als tiener over van DOSR, wist zich direct in de startopstelling te knokken en verdiende op basis van zijn goede prestaties een mooie stap naar VV Noordwijk. Op het allerhoogste amateurniveau van Nederland stond hij zijn mannetje en leek hij een blijvertje voor de 2e Divisie. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en hij mistte de familiaire sfeer waar FC Rijnvogels om bekend staat. Zodoende streek hij vorig jaar weer neer op sportpark De Kooltuin. Ook dit seizoen maakt hij grote indruk in de defensie met als absolute uitschieter de hattrick in de uitwedstrijd tegen Spijkenisse.

Na dit seizoen gaat hij zich dus volledig storten op zijn bedrijf, waardoor Reno niet meer minimaal vier keer per week op en neer kan pendelen tussen Roelofarendsveen en Katwijk aan den Rijn. Club Confidence is de naam van het bedrijf van Reno, wat hij samen met compagnon Joey Lahouh (ook een oude bekende bij FC Rijnvogels) ongetwijfeld tot een groot succes gaat maken.

Wij wensen Reno nog een hele fijne tijd bij onze mooie vereniging en bedanken hem alvast voor zijn tomeloze inzet voor FC Rijnvogels.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media