HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Reinier Haasnoot in kielzog mee naar Quick Boys

Jongen van de club verlaat Rijnvogels na 20 jaar

Waar je aan Rijnvogels denkt, denk je aan een paar mensen. Één hiervan is onze eigen Reinier Haasnoot. Waar hij vanaf moment één belangrijk was in het veld in de toen nog blauwwitte kleuren van KRV, is hij nu al jaren ook erg belangrijk naast het veld. Als rechterhand van trainer Thomas Duivenvoorden is hij één van de stille krachten achter de afgelopen succesvolle seizoenen van ons vlaggenschip.

Deze rol van assistent trainer vult Reinier in vol passie en inzet, dit typeert hem. Wij zijn dan als club bedroefd, maar ook trots mede te delen dat Reinier de Kooltuin gaat verlaten voor de buurman op Nieuw Zuid. Bij Quick Boys zal hij plaats nemen in de technische staf van het eerste elftal en volgt hij Thomas zodat de twee eenheid in stand blijft. 

Thomas en Reinier zijn twee handen op één buik wat betreft de liefde voor voetbal en versterken elkaar enorm. De kans om het op een hoger niveau te proberen is er dan ook één om niet te laten schieten. ‘Het was misschien wel de lastigste keus in mijn leven, maar ik ben heel trots dat ik deze stap mag maken’, aldus Reinier.

Ook wij als club zijn trots op hem en wensen hem veel geluk in de toekomst.

Technische commissie

18/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media