HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Quincy Does nieuwste aanwinst vlaggenschip

Tussentijdse aanwinst laat direct zijn waarde zien voor FC Rijnvogels 

De technische commissie is verheugd te melden dat Quincy Does na een succesvolle stageperiode aan de slag gaat bij FC Rijnvogels. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee op De Kooltuin en beide partijen hebben zich nu officieel aan elkaar verbonden. De 21-jarige aanvaller zat na de zomer zonder club en FC Rijnvogels zocht invulling voor het gat wat de tussentijds gestopte Jaap van Duijn en Koen van Liempt hebben achtergelaten. Inmiddels is Quincy speelgerechtigd en deed zaterdagochtend direct van zich spreken met zijn invalbeurt bij het tweede elftal. Koud twee minuten in het veld gooide hij de wedstrijd tegen Noordwijk 2 op slot door de 2-0 op de borden te zetten. Een betere binnenkomer bij je nieuwe club bestaat niet.

Quincy Does is geboren in Nederland maar heeft zijn roots liggen op Curacao en is begonnen met voetballen bij Quick in Den Haag. Het talent van de buitenspeler bleef niet lang onopgemerkt voor de buitenwereld en ADO Den Haag pikte hem op jonge leeftijd al op van sportpark Nieuw Hanenburg. In twee termijnen diende hij de residentieclub, doorliep de hele jeugdopleiding om vervolgens weer terug te keren bij Quick. Bij ‘De Haantjes’ speelde hij met het eerste elftal in de 3e divisie. Naast het clubverband diende Quincy ook zijn geboorteland Curaçao als jeugdinternational in de Onder 17 en Onder 20 selecties.

De technische commissie heet Quincy van harte welkom bij onze mooie club en wensen hem het allerbeste bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

31/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media