HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Peer van Paasen blijft Rijnvogels trouw

Met de drie punten uit de derby in de achterzak kan de technische commissie vandaag een aantal mooie nieuwtjes naar buiten brengen. Allereerst kan het melden dat Peer van Paasen ook volgend seizoen bij Rijnvogels blijft voetballen.

De 26-jarige middenvelder annex verdediger gaat daarmee alweer zijn vierde seizoen in op De Kooltuin en heeft dit seizoen alweer negentien wedstrijden en drie doelpunten op zijn naam staan de in de 3e Divisie. Dat zijn knappe cijfers en dan te bedenken dat dit de laatste weken ook nog eens op een vrij nieuwe positie is. Gisteren speelde hij uitstekend als rechtsback en mocht 90 minuten blijven staan van interim-trainer Joost den Hollander. In de zomer van 2021 kwam Peer binnen op De Kooltuin nadat hij afscheid had genomen bij zijn jeugdliefde Voorschoten ’97. De start van het huwelijk tussen de rechtspoot en FC Rijnvogels was geen fijne want ook hij kreeg te maken met een kruisbandblessure. Na een jaar revalidatie mocht hij meer dan genoeg vlieguren maken in de 3e Divisie en dit seizoen lijkt zijn definitieve doorbraak te zijn. Hij heeft nu al net zoveel wedstrijden op zijn naam staan als vorig seizoen op het een na hoogste amateurvoetbal van Nederland. Ook Peer heeft de Rijnvogels methode doorlopen om van talentvolle speler de stap omhoog te maken en tot volle wasdom te komen op het prachtige podium van de 3e divisie.

We feliciteren Peer met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog veel mooie momenten toe in het shirt van onze mooie en warme vereniging. Fijn dat je bij de Rijnvogels familie blijft!

04/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media