HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Peer van Paasen blijft bij FC Rijnvogels

Het middenrif voor volgend seizoen begint aardig vorm te krijgen, de technische commissie meldt namelijk dat Peer van Paasen ook na de zomer actief blijft op sportpark De Kooltuin. De 24-jarige centrale middenvelder kwam vorig jaar met veel ambities binnen maar helaas moet hij deze al snel in de ijskast zetten vanwege een kruisbandblessure. Inmiddels zijn we alweer dik vijf maanden verder en werkt de belofte in de luwte aan zijn herstel om sterker terug te komen dan ooit.

Peer van Paasen is een speler met veel potentie en dus was er weinig twijfel over om de samenwerking te verlengen, want hij wil het koste wat kost gaan maken in Katwijk aan den Rijn. De middenvelder maakte vorig seizoen de overstap van 1e klasser Voorschoten ’97 naar FC Rijnvogels. Op sportpark Adegeest was hij één van de architecten van de goede prestaties bij de groen-gelen. Peer heeft dan ook zijn wieg staan op sportpark Adegeest, waar hij zijn eerste treden binnen de witte lijnen heeft gezet. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en ADO Den Haag was er dan ook als de kippen bij om hem op te nemen in de jeugdopleiding. Als A-junior kwam hij weer ’thuis’ en stootte door naar het eerste elftal waar hij met zijn goede spel en goals één van de smaakmakers was. De stap omhoog naar FC Rijnvogels begon dus met een fikse tegenvaller, maar zodra de dynamische middenvelder weer fit is zal hij zijn waarde gaan bewijzen.

Wij feliciteren Peer met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog heel veel kracht en energie bij zijn kruisbandrevalidatie. Op naar mooie tijden!

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media