HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Ook Willem Schonenberg volgend seizoen bij Rijnvogels

Ook Willem Schonenberg heeft zijn ja-woord gegeven voor het seizoen 2022/2023. De technische commissie is verheugd te melden dat de 26-jarige stopper onze mooie vereniging trouw blijft. De onverzettelijke centrale verdediger voelt zich thuis op De Kooltuin en zijn over-mijn-lijk mentaliteit typeert de Katwijkse mentaliteit waar men zo van houdt bij FC Rijnvogels.

Schonenberg speelde zijn hele leven bij Quick Boys en had het blauw-witte bloed dus door de aderen stromen. Bij de F-pupillen begonnen, de hele jeugdopleiding doorlopen en daarna via de B-selectie richting het eerste elftal. Een echte doorzetter dus die nooit opgeeft. Na zijn debuut in de 3e divisie was de centrale verdediger een vaste waarde in de hoofdmacht, maar helaas zag het seizoen erop in de 2e divisie er anders uit en koos hij voor de stap naar FC Rijnvogels. Een keuze waar hij geen spijt van heeft en wat hem veel heeft opgeleverd. Op De Kooltuin werd hij met open armen ontvangen en al twee seizoenen is de fysiek sterke Katwijker zo goed als altijd de rots in de brand van de Katwijk Binse defensie.

Wij feliciteren Willem met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog veel mooie momenten toe bij onze fijne vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

02/02/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media