HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Ook Julian Dobbe wil doorbouwen met FC Rijnvogels

Weer een speler die het verschil kan maken voor ons vlaggenschip heeft zijn jawoord gegeven aan de technische commissie. Julian Dobbe kwam twee seizoenen geleden over van VV Noordwijk en is sinds dag 1 één van de smaakmakers in het team van trainer Thomas Duivenvoorden.

Het verblijf van de 24-jarige Julian Dobbe op sportpark De Kooltuin is een absoluut succesverhaal. En het beste daarvan gaat nog komen. Een speler waar we bij FC Rijnvogels van houden. Een keiharde werker, een kilometervreter waarvan het lijkt alsof hij een paar extra longen met zich meedraagt. Tel daarbij de technische bagage van de rechtsbenige Dobbe op en het is niet gek dat de aanvallende middenvelder van onschatbare waarde is voor ons vlaggenschip. Dat wat zich ook in de cijfers uitdrukt. Denk bijvoorbeeld aan de vele goals die hij voorbereid als hofleverancier voor zijn medespelers en de treffers tegen Spijkenisse en FC ’s Gravenzande.

De technische commissie is erg blij met het aanblijven van deze sterkhouder en feliciteren Julian met zijn contractverlenging zodat hij deel uit blijft maken van de Rijnvogel familie.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media