HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Ook Dennis Bakker is akkoord voor volgend seizoen

De carrousel voor volgend seizoen draait op volle toeren en de technische commissie heeft weer goed nieuws te melden. Ook met Dennis Bakker is een akkoord bereikt voor het seizoen 2022/2023 en dat is alweer de twaalfde contractverlenging. Het zal het vierde seizoen bij FC Rijnvogels worden voor de multifunctionele middenvelder met rugnummer 10, die het afgelopen jaar wederom zichtbare stappen heeft gemaakt in zijn ontwikkeling.

De 26-jarige Amstelvener begon deze jaargang in de basis aan het avontuur in de hoofdklasse, maar moest even pas op de plaats maken vanwege een blessure. Inmiddels is hij fysiek weer helemaal op orde en kan hij niet wachten om wekelijks zijn ploeg te helpen aan mooie resultaten. In de zomer van 2019 kwam de rechtspoot over van toentertijd zondag 1e klasser Legmeervogels en de kans om zich een trede hoger te bewijzen pakte hij met beide handen aan. In het verleden kwam Dennis Bakker ook uit voor de jeugd van AZ uit Alkmaar en voor Roda ’23. En nu alweer voor het vierde seizoen in Katwijk, waar hij zich thuis voelt.

We feliciteren Dennis met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog heel veel mooie momenten in het shirt van FC Rijnvogels.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media