HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Nieuwste aanwinst Matthijs Heeringa komt over van Quick Boys

De technische commissie van FC Rijnvogels is druk bezig met het samenstellen van de selectie voor het seizoen 2024/2025. De volgende zomeraanwinst dient zich aan en met trots kan melding gemaakt worden van de komst van Matthijs Heeringa naar FC Rijnvogels.

Matthijs Heeringa heeft zijn wieg staan op Sportpark Nieuw Zuid. Aan de Katwijkse kust begon hij in de landenteams, doorliep hij alle jeugdelftallen en drong hij door tot Jong Quick Boys. De grootste talenten van Quick Boys komen uit in de befaamde Onder 21 competitie. In Divisie 4 speelde Matthijs het afgelopen half jaar op hoog niveau tegen de leeftijdsgenoten van onder andere betaald voetbalorganisaties Excelsior Rotterdam en MVV Maastricht. Daarnaast drukt Matthijs zijn neus op het venster bij het eerste elftal van Ex-Rijnvogels trainer Thomas Duivenvoorden. Zo mocht de verdediger bijvoorbeeld afgelopen januari mee op trainingskamp naar Valencia in Spanje. Daar deed hij mee in de oefenwedstrijd tegen Eemdijk. Ook zat hij afgelopen zaterdag op de bank in de gewonnen dorpsderby tegen VV Katwijk. Nu wordt het tijd voor de volgende stap en gaat ook Matthijs de uitdaging aan om bij Rijnvogels uit te groeien tot een volwaardige eerste elftal speler in de 3e Divisie. Talentvolle en ambitieuze spelers die stappen willen maken in hun ontwikkeling zijn op het goede adres bij FC Rijnvogels. Met de komst naar Rijnvogels treedt Matthijs in de voetsporen van vader Jaco. Hij kwam in het verleden uit voor KRV, één van de voorlopers van FC Rijnvogels.

De technische commissie feliciteert Matthijs met zijn komst naar Katwijk aan den Rijn en wensen hem veel fijne momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

24/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media