HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Nieuwe aanvaller en doelman voor ons vlaggenschip

Waar de motor in de 3e Divisie inmiddels op volle toeren draait geldt dit ook voor wat er allemaal achter de schermen gebeurt met de blik op het seizoen 2023/2024. De technische commissie is blij en trots te melden dat na de zomer twee nieuwe spelers de gang naar De Kooltuin zullen gaan maken. Doelman Dammes van der Poel komt over van 2e klasser ROAC en aanvaller Jordan de Jong stapt over van AGB naar FC Rijnvogels.

Dammes van der Poel is een bekende naam in de Bollenstreek. De goalie zat drie seizoenen in de selectie van buurman VV Noordwijk en wist op sportpark De Duinwetering onder andere de landelijke districtsbeker te winnen. Opgegroeid bij ROAC in Rijpwetering keerde hij daarna terug naar de club die hij als C-junior verliet en sindsdien is hij de vaste sluitpost bij de zondag 2e klasser. Ook dit seizoen is hij één van de sterkhouders in de hoofdmacht en het is in het doelsaldo goed te zien dat hij één van de uitblinkers is dit seizoen. Na 16 wedstrijden hebben slechts twee clubs minder tegentreffers moeten incasseren. Hierdoor heeft Dammes zich in de kijker gespeeld bij FC Rijnvogels en gaat hij komend seizoen de strijd aan om de plek onder de lat in de 3e Divisie.

Jordan de Jong speelt in de zondag 1e klasse en is één van de sterkhouders in de titelstrijd van het Amsterdamse AGB. Hij speelde in het verleden onder andere voor ASV De Dijk, Legmeervogels en Fortuna Wormerveer. De balvaardige aanvaller kan op alle drie de posities voorin uit de voeten maar voelt zich het meest thuis op de flanken. Bij ASV De Dijk maakte hij vlieguren in zowel de 3e als de 4e Divisie (de voormalige Hoofdklasse). Jordan zal er alles aan doen om te promoveren met AGB naar de 4e Divisie en daarna zal hij de stap omhoog maken richting FC Rijnvogels waar hij zich kan doorontwikkeling op het mooie podium wat de 3e Divisie is.

We zijn erg blij met het binden van Dammes en Jordan en wensen hun nog een mooi seizoen toe hun huidige clubs om daarna de stap te maken naar onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

 

08/03/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media