HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Nieuw contract voor Max de Haas

De technische commissie bouwt aan de toekomst van FC Rijnvogels en daarom is het dan ook zeer content met de contractverlenging van Max de Haas. De 20-jarige verdediger ontwikkelt zich uitstekend op De Kooltuin en de speelminuten stapelen zich volgens plan goed op. Denk maar eens aan de basisplaats in de vechtwedstrijd thuis tegen Achilles Veen, wat in een 2-1 overwinning leidde en een uitverkiezing tot man of the match voor de linkspoot.

Het wordt voor Max de Haas zijn de tweede seizoen bij FC Rijnvogels. De centrale verdediger annex linksback kwam vorig seizoen over van het beloftenteam van Alphense Boys. Daar zette hij zijn eerste stappen op het voetbalveld en via de befaamde jeugdopleiding van de rood-witten kwam hij op de radar van Sparta Rotterdam. Tot zijn 18e speelde hij op Het Kasteel om daarna weer terug huiswaarts te keren op sportpark De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Hij maakte zijn debuut in de hoofdmacht van de zondag hoofdklasser en speelde in het Onder 21 team op topniveau (2e Divisie) tegen alle bekende betaald voetbal organisaties die ons land kent. Een prachtig podium om jezelf te ontwikkelen en Rijnvogels was dan ook erg blij dat Max afgelopen zomer de stap maakte naar Katwijk aan den Rijn.

Wij feliciteren Max met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog veel mooie momenten toe bij onze mooie vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media