HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Niek Ossevoort en Rijnvogels na dit seizoen uit elkaar 

Rondom de jaarwisseling kwam de technische commissie met het goede nieuws naar buiten dat Niek Ossevoort voor het vijfde seizoen achtereen voor FC Rijnvogels zou gaan voetballen. Door veranderen in de maatschappelijke carrière moet de rappe linksback hier op terug gaan komen. Hierdoor is 3 keer trainen door de weeks i.v.m. de afstand en lange werkdagen niet te combineren. Dit betekent dat de wegen tussen Niek en FC Rijnvogels over een paar wedstrijden zullen gaan scheiden.

 

De 27-jarige verdediger kwam vier seizoenen geleden over van Rijnsburgse Boys en eigenlijk vanaf het moment dat hij de poorten van De Kooltuin binnen liep was hij basisspeler bij ons vlaggenschip. Met zijn rushes langs de zijlijn is hij een grote meerwaarde voor het elftal en ook dit seizoen was hij onder andere belangrijk met een prachtige treffer tegen ARC. Dit seizoen is hij weer helemaal terug na een kruisbandblessure. Na de lange revalidatie van ongeveer een jaar kwam hij sterker terug dan ooit. Uiteraard zal Niek in de laatste wedstrijden van het seizoen alles geven om het ultieme doel met FC Rijnvogels te behalen en in polonaise De Kooltuin willen verlaten.

We betreuren uiteraard dat Niek volgend seizoen niet meer in het rood-zwart te bewonderen. We willen hem alvast van harte bedanken voor zijn inzet voor FC Rijnvogels en wensen hem nog heel veel succes met de laatste wedstrijden van de competitie. We gaan er met een knaller uit.

Technische commissie FC Rijnvogels

20/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media