HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Neville Ogidi Nwankwo van Westlandia naar Rijnvogels

De technische commissie is blij en trots te melden dat het overeenstemming heeft bereikt met Neville Ogidi Nwankwo om aankomende zomer Westlandia te verruilen voor FC Rijnvogels. De verdediger begon dit seizoen in de Onder 21 lichting van Westlandia maar zijn ontwikkeling ging dusdanig hard dat hij aan mocht sluiten bij het eerste elftal en veel vlieguren kon maken in de 3e Divisie, het niveau waar Rijnvogels aankomend seizoen op zal acteren na het prachtige kampioenschap in de Hoofdklasse A.
Neville Ogidi Nwankwo is een 19-jarige centrale verdediger die eventueel ook als rechtsback uit de voeten kan. Het is geen onbekende naam in het voetbalgekke Katwijk want zijn broer Nigel speelt bij buurman Quick Boys. De stopper is positioneel sterk en slim in de duels. Daarbij durft hij van achteruit te voetballen en dat is een belangrijke pijler in de plannen van trainer Thomas Duivenvoorden. Tel daarbij op zijn kopsterke aanvallende kwaliteiten en er kan geconcludeerd worden dat Rijnvogels een groei briljant heeft aangetrokken en die glimmen op De Kooltuin vaak sneller dan elders. Via de jeugdopleiding van Westlandia heeft Neville Ogidi Nwankwo zich in een recordtempo opgewerkt naar het eerste elftal, waar hij ondanks zijn sterke inbreng niet kon voorkomen dat zijn club degradeerde uit de 3e Divisie. In het verleden kwam hij ook uit voor DHC uit Delft en in de jeugdopleiding van ADO Den Haag.
Wij feliciteren Neville met deze mooie stap in zijn carrière en wensen hem alvast heel veel succes bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!
Technische commissie FC Rijnvogels

13/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media