HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Nabil Haddadi nieuwste aanwinst vlaggenschip

De technische commissie van FC Rijnvogels is trots te melden dat het voor het seizoen 2023/2024 middenvelder Nabil Haddadi aan zich heeft weten te binden. De 24-jarige middenvelder komt over van Quick uit Den Haag, waarmee hij in de zondag 3e Divisie speelt.

Nabil Haddadi maakte als jong talent al vroeg de stap vanuit de jeugd van DHC naar het tweede elftal van Scheveningen. Op Sportpark Houtrust maakte hij een uitstekende ontwikkeling door en wist door te dringen tot de hoofdmacht van de schollenkoppen. Nabil wist zich goed staande te houden tussen al het geweld in de 2e Divisie en als beloning werd hij vast opgenomen in de A-selectie. De basisplaatsen volgden en met enkele treffers was hij ook op het scorebord zeer belangrijk voor zijn ploeg. Na een aantal jaar Scheveningen verkaste hij in de zomer van 2021 naar Quick uit Den Haag. In de zondag 3e Divisie ontwikkelde hij zich tot een vaste waarde en tot een belangrijke pion in het elftal. Zo was Nabil de bekerheld aan het begin van het seizoen met een hattrick in de voorronde tegen Groene Ster uit Limburg. Na 24 speelrondes bivakkeert Quick op dit moment op de 13e plaats. Na twee seizoenen op Sportpark Nieuw Hanenburg maakt de creatieve middenvelder dus nu de stap naar FC Rijnvogels.

We feliciteren Nabil met zijn komst naar onze mooie en warme vereniging en wensen hem nog veel succes toe in de laatste maanden bij Quick. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

07/03/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media