HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Middenvelder Thomas Schaap van VVSB naar Rijnvogels

De technische commissie van FC Rijnvogels is trots dat het kan melden dat Thomas Schaap volgend seizoen in het shirt van FC Rijnvogels komt te spelen. De middenvelder komt over van VVSB en is alweer de vierde zomeraanwinst voor het nieuwe seizoen.

Thomas Schaap is 24 jaar en kwam afgelopen zaterdag nog binnen de lijnen in de streekderby tussen zijn huidige en nieuwe ploeg. De aanvallend ingestelde middenvelder speelde in de jeugd bij FC Volendam, Ajax en AFC. Bij de senioren kwam hij via Zwaluwen ’30 bij Purmersteijn terecht in de zondag 4e Divisie. Als clubtopscoorder (17 goals in 26 wedstrijden) speelde hij zich in de kijker om weer een stap omhoog te maken en zo verruilde hij Purmerend voor de Bollenstreek. Sinds dit seizoen speelt hij in het paars-geel van VVSB. In Noordwijkerhout kwam hij tot nu toe 19 keer op het wedstrijdformulier terecht bij de competitiegenoot van ons vlaggenschip.

De technische commissie feliciteert Thomas met zijn komst naar De Kooltuin en wensen hem veel mooie momenten toe bij onze fijne en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

 

06/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media