HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Middenvelder Matthijs Koster eerste zomeraanwinst

De technische commissie heeft weer goed nieuws te melden met het presenteren van de eerste zomeraanwinst voor het seizoen 2023/2024. Matthijs Koster zal volgend seizoen te zien zijn in het rood-zwart van FC Rijnvogels. De middenvelder komt over van buurman Quick Boys, waar hij zijn hele leven al actief is.

Als 5-jarig jochie zette de inmiddels 24-jarige Katwijker zijn eerste stapjes in de groene wijde bij de landenteams van Quick Boys. Als geboren en getogen dorpsjongen kwam hij uit voor alle selectie elftallen. Na de gehele jeugdopleiding te hebben doorlopen maakte hij reeds op 19-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht. In maart 2019 mocht hij invallen in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Eemdijk. Na vele vlieguren in onder andere Jong Quick Boys in de Onder 21 competitie is hij vanaf de zomer van 2021 een volwaardig lid van de A-selectie op sportpark Nieuw Zuid. Tot nu toe kwam hij tot zeven wedstrijd in de Jack’s League. Een leuk feitje is dat Matthijs een neef is van Hendrik van Beelen, de spits die na prachtige jaren in de top bij Quick Boys ook bij Rijnvogels in de geschiedenisboeken staat met zijn goal in de kampioenswedstrijd tegen Forum Sport in 2014. Het betekende promotie naar de hoofdklasse. Eén van de successen die Matthijs ongetwijfeld zal gaan nastreven op De Kooltuin.

Wij feliciteren Matthijs met zijn komst naar Katwijk aan den Rijn en wensen hem heel veel plezier toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

18/01/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media