HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Maxim van der Meer komt Rijnvogels versterken

De technische commissie van FC Rijnvogels is verheugd te melden dat alweer de elfde zomeraanwinst gepresenteerd kan gaan worden. Aanvaller Maxim van der Meer komt over van FC Lisse, waarmee hij actief is in de 2e Divisie.

De 25-jarige Maxim van der Meer kwam dit seizoen 12 maal in actief in de Betnations League. Hij wist daarin 3 maal te scoren en ook 3 assists te leveren. Voordat Van der Meer een contract tekende bij FC Lisse kwam hij uit voor SDZ. In Amsterdam scoorde hij aan de lopende band in de 1e klasse. De rechtspoot heeft een verleden bij PEC Zwolle, hij speelde daar acht jaar in de opleiding. Na zijn PEC-periode koos hij voor ASV Dronten en speelde hij ook nog voor WHC Wezep. Door zijn studie in Amsterdam verhuisde hij naar het westen en is Maxim in de zomer van 2020 gaan voetballen bij SDZ. Daar speelde hij zich in de kijker van de geel-blauwen op Sportpark Ter Specke.

De technische commissie feliciteert Maxim met zijn komst naar Katwijk aan den Rijn en wensen hem veel fijne momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

01/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media