HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Mark Mieras komt ons vlaggenschip versterken

De technische commissie van FC Rijnvogels kan weer mooi nieuws melden met het aantrekken van Mark Mieras. De linkerverdediger annex middenvelder komt over van Rijnsburgse Boys waar afgelopen weekend het nieuws naar buiten kwam dat hij zich elders verder wil gaan ontwikkelen.

Mark Mieras is een kind van Rijnsburgse Boys. Geboren en getogen op Sportpark De Middelmors bleek hij een heel aardig balletje te kunnen trappen en kwam hij op de radar bij Ajax. In Amsterdam kwam hij drie seizoenen uit in de jeugdopleiding van Ajax waarna hij op zijn twaalfde de deur weer dicht trok op De Toekomst. Terug in Rijnsburg wist hij zich goed door te ontwikkelen binnen jeugdopleiding en via Onder 19 en het tweede elftal mocht hij zich vanaf de zomer van 2020 officieel eerste elftal speler noemen. Uit tegen HHC Hardenberg mocht hij zijn competitiedebuut maken in de 2e Divisie. Een mooie mijlpaal bij de club waar hij als vijf jarig jochie de eerste stappen op het voetbalveld zette. Mark kan zowel als linksback en als op het middenveld uit de voeten. Na vier seizoenen bij de A-selectie is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Om zijn persoonlijke ontwikkeling op nummer 1 te zetten ging Mark op zoek naar een nieuwe club waar hij vlieguren kan maken en dan is De Kooltuin voor veel talentvolle spelers een goede bakermat gebleken. Minuten maken op landelijk niveau en op het trainingsveld het onderste uit de kan halen levert vaak succes op voor jonge spelers bij FC Rijnvogels.

De technische commissie feliciteert Mark met zijn komst naar Katwijk aan den Rijn en wensen hem veel fijne momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

13/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media