HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Maikey Parami haalt de schoenen uit het vet op De Kooltuin 

Rijnvogels is blij en trots te melden dat Maikey Parami toegevoegd gaat worden aan de selectie van trainer Thomas Duivenvoorden. De laatste club van de 25-jarige aanvaller was Rijnsburgse Boys, waar hij in december 2018 de handdoek in de ring moest gooien omdat de combinatie werk, avondopleiding, topsport en niet op de laatste plaats zijn jonge gezin niet meer haalbaar was. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en anderhalf jaar na zijn besluit kan FC Rijnvogels in het nieuwe seizoen genieten van de diensten van Maikey.

Na zijn jeugdopleiding te hebben genoten bij het gerenommeerde Alphense Boys en UVS maakte Maikey Parami naam en faam bij VVSB uit Noordwijkerhout in de in de 2e en 3e Divisie. Bij de paars-gelen werd de aanvaller in 2016 een nationale bekerheld door zijn ploeg in de slotfase naar de halve finale van de TOTO KNVB Beker te schieten. Een mooi avontuur bij Rijnsburgse Boys volgde waar Maikey het merendeel van de wedstrijden in de basis begon tot hij noodgedwongen moest stoppen met voetbal. Met op jonge leeftijd ruim 80 wedstrijden ervaring in de 2e en 3e divisie, de top van het amateurvoetbal, is Maikey een geweldige aanwinst voor FC Rijnvogels.

Wij wensen Maikey heel veel plezier en succes bij onze prachtige en warme vereniging. Op naar mooie tijden op De Kooltuin.

Technische commissie FC Rijnvogels

10/06/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media