HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Maarten Reyneveld van Rijnvogels naar ARC

De technische commissie meldt dat Maarten Reyneveld aankomende zomer het rood-zwart van Rijnvogels gaat verruilen voor het zwart-rood van ARC. De 25-jarige spits gaat weer aan de slag bij zijn jeugdliefde waar zijn voetbalreis een aantal jaar geleden begon.

In de zomer van 2020 kwam de goalgetter over van Rijnsburgse Boys met als doel om zijn voetbalcarrière weer nieuw leven in te blazen. En dat is zeker gelukt. De eerste twee seizoenen waren fantastisch voor Maarten op sportpark De Kooltuin. De doelpunten vielen als rijpe appels van de bomen en de ene was nog mooier dan de andere. Het hoogtepunt was uiteraard in het tweede seizoen, toen hij met 18 goals clubtopscoorder werd in het kampioensjaar. Helaas sloeg in datzelfde seizoen het noodlot toe met het afscheuren van zijn voorste kruisband. Een jaar revalideren en geduld houden later mocht hij eind vorig seizoen zijn eerste stapjes weer gaan zetten tussen de witte krijtlijnen. Dit seizoen is het zoeken naar de juiste vorm voor de aanvalsleider, waar een vervelende blessure aan het gezicht hem ook een tijd aan de kant heeft gehouden. Bij ARC wordt hij komend seizoen herenigd met zijn jeugdvrienden die ook op hoog niveau spelen en zijn oude jeugdtrainer.

Na de winterstop gaan we nog een half jaar genieten van de kunsten van Maarten, want de bijdrage die hij aan onze club heeft geleverd is ongekend. Dat verdient een waardig afscheid en alle partijen gaan er alles aan doen om er geweldig slotstuk van te maken. We feliciteren Maarten met de terugkeer naar zijn jeugdliefde en wensen hem een geweldige tijd toe in Alphen aan den Rijn.

Technische commissie FC Rijnvogels

21/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media