HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Leonard de Beste volgend seizoen toch bij Rijnvogels

Eerder maakte de technische commissie melding dat Leonard de Beste volgend seizoen zal vertrekken bij FC Rijnvogels om zich te richten op zijn maatschappelijke carrière. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, mede daardoor zijn er de afgelopen weken nieuwe gesprekken gevoerd en dat heeft er toe geleid dat de aanvallende middenvelder de schoenen nog niet aan de wilgen gaat hangen. Leonard de Beste heeft zijn contract verlengd en maakt ook volgend seizoen deel uit van het keurkorps van trainer Thomas Duivenvoorden!

De 23-jarige multifunctionele middenvelder heeft zijn wieg staan op sportpark Nieuw-Zuid waar hij als één van de grootste talenten vanaf vier jarige leeftijd de jeugdopleiding van Quick Boys heeft doorlopen. Via het derde en tweede elftal bonsde hij op de deur bij het eerste elftal maar tot een echte doorbraak in de hoofdmacht kwam het niet. Vorig jaar zomer kwam de overstap naar FC Rijnvogels rond en de speelminuten groeiden met onder andere een basisplaats tijdens de finale om de 1e periode thuis tegen Capelle. In de wedstrijden erna en zeker na de winterstop rijgt hij de basisplaatsen aan elkaar en de ruwe diamant begint steeds meer glans te krijgen. Die lijn wilt zowel Leonard als Rijnvogels doorzetten en dus zijn beide partijen erg blij dat de samenwerking een vervolg gaat krijgen.

Wij feliciteren Leonard met zijn nieuwe verbintenis en zijn erg blij dat hij ook volgend seizoen deel uit maakt van de Rijnvogels familie. Op naar nog meer mooie moment wat bij onze warme vereniging!

Technische commissie FC Rijnvogels

27/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media