HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS: Kevin Wijmer verlaat De Kooltuin


Kevin Wijmer is haast niet meer weg te denken bij FC Rijnvogels, maar toch gaat de 27-jarige stopper onze club aan het eind van het seizoen verlaten.

Zes seizoenen geleden kwam Kevin voor het eerst De Kooltuin opgelopen en dat is inmiddels zijn tweede huis geworden. De Rotterdammer doorliep de gehele jeugdopleiding van Feyenoord. Hij verruilde Varkenoord  voor Voorschoten ’97 om daarna via VV Noordwijk op De Kooltuin te belanden. In de zes seizoenen daarna beleefde hij alles wat een voetballer mee kan maken. Twee legendarische promoties met het kampioenschap op het terrein van Forum Sport en de onvergetelijke wedstrijd tegen ACV wat een ticket voor de 3e Divisie opleverde. Helaas maakte hij ook de degradatie mee op datzelfde podium.

Dit seizoen was er goede concurrentie en speelde Kevin door personele problemen zelfs een periode niet onverdienstelijk als rechtsback. Tot het noodlot toesloeg in de uitwedstrijd tegen Zwaluwen en een vervelende knieblessure hem 10 wedstrijden aan de kant hield. Uitgerekend in de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen maakte Kevin zijn rentree. Alsof hij nooit was weggeweest nam hij zijn plek in het centrum weer in. Als een rots in de branding, standvastig en druk coachend. Precies zoals we Kevin Wijmer kennen!

Wij wensen Kevin heel veel succes met zijn verdere carrière. Je was een ware ambassadeur van onze club en we hopen dat je de laatste maanden nog veel kan betekenen voor FC Rijnvogels!

09/04/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media