HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Kevin Wijmer hangt zijn schoenen aan de wilgen

De wegen tussen Kevin Wijmer en FC Rijnvogels zullen aan het eind van het seizoen definitief gaan scheiden. De 28-jarige verdediger vindt het welletjes geweest en zal aan het eind van het seizoen stoppen met voetballen. Kevin heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn maatschappelijke carrière zeer belangrijk voor hem is en nu is dus de knoop doorgehakt om zijn volledige aandacht daarop te gaan leggen.

 

Zeven seizoenen geleden kwam Kevin voor het eerst De Kooltuin opgelopen en dat is inmiddels zijn tweede huis geworden. De Rotterdammer doorliep de hele jeugdopleiding van Feyenoord en koos daarna voor Voorschoten ‘97 om via VV Noordwijk bij FC Rijnvogels te belanden. Er is de afgelopen zeven jaar veel gebeurd. Kampioen geworden, de derby’s in de hoofdklasse, de prachtige promotie naar de 3e Divisie, de koude douche van het opvolgende seizoen met de degradatie, een mooi uitstapje voor de studie naar Australië, aanvoerder geworden en uitgeroepen tot speler van het jaar. De laatste speler van de succes elftal gaat nu ook De Kooltuin verlaten.

 

Wij wensen Kevin heel veel succes voor het lopende seizoen. Geniet ervan en uiteraard gaan we op gepaste wijze afscheid nemen van elkaar. Je was en bent een ware ambassadeur voor de club, eentje waar we met z’n allen heel trots op zijn.

07/01/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media