HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Kees Zwanenburg van Nieuw Zuid naar De Kooltuin

De technische commissie is blij te melden dat het wederom een groot talent aan zich heeft weten te binden. Kees Zwanenburg komt over van Quick Boys, waar hij vorig seizoen zijn eerste contract bij de selectie mocht tekenen.

Kees Zwanenburg is een geboren en getogen Quick Boyzer. Als jong jochie zette hij zijn eerste voetstappen op het groene gras van sportpark Nieuw Zuid en doorliep alle jeugdelftallen in het blauw-wit. De vleugelverdediger speelde vorig seizoen in Jong Quick Boys en mocht zelfs het seizoen daarvoor al zijn debuut maken in het eerste elftal. Na invalbeurten tegen Rijnsburgse Boys en Koninklijke HFC mocht hij in april 2022 starten in de moeder aller derby’s tegen ander buurman VV Katwijk. Hij maakte de negentig minuten vol en kon terugkijken op een geslaagd debuut. Onder ex-Rijnvogels trainer Thomas Duivenvoorden behoort hij ook tot de A-selectie. Nu is het tijd voor de volgende stap en gaat hij het traject aan wat vele andere jeugdige talenten hebben doorlopen bij FC Rijnvogels. Tot volle wasdom komen op landelijk niveau. De technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat dit ook voor de 20-jarige Katwijker is weggelegd.

De technische commissie feliciteert Kees met zijn komst naar Katwijk aan den Rijn en wensen hem veel fijne momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

19/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media