HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Keepersgilde blijft in tact

Onder de lat verandert er voor het seizoen 2021/2022 helemaal niks voor FC Rijnvogels. Waar eerst Yannick Augustinus zijn ja-woord gaf voor volgend seizoen, zullen nu ook Arie van der Niet en Sven IJzendoorn hun handtekening zetten voor een langer verblijf op De Kooltuin. Beide keepers voelen zich thuis bij FC Rijnvogels en de technische commissie is dan ook blij dat de contractverlenging een feit is.

Arie van der Niet gaat alweer op voor zijn vierde seizoen bij onze vereniging. Drie jaar geleden kwam Arie over van RCL en daarvóór doorliep hij de hele jeugdopleiding van Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid. Vorig seizoen stond hij acht wedstrijden op rij onder de lat en dat smaakte voor de 23-jarige Katwijker naar meer. In het huidige seizoen kwam de sympathieke goalie nog niet in actie voor ons vlaggenschip, mede door de COVID-19 perikelen werd het seizoen in oktober al stilgelegd. Dat het een goed huwelijk betaamd tussen hem en de club kan worden bevestigd met Arie van de Niet volgend seizoen wederom onder de lat op De Kooltuin.

Sven IJzendoorn maakt het keeperstrio compleet voor FC Rijnvogels. De Leiderdorper, afkomstig uit een echte keepersfamilie, heeft onder andere zijn wortels liggen bij befaamde jeugdopleiding van Alphense Boys. Afkomstig van de beloften kwam Sven in het seizoen 2019/2020 over en zowel vorig als dit seizoen verdedigde hij afwisselend met Arie van der Niet de goal bij de reserves van FC Rijnvogels, wat bij het stil leggen van de competitie in de top meedraait en dus wederom een goed jaar door maakt. De ambitieuze doelman heeft het goed naar zijn zin in het “Kattuk Binse” en gaat zijn derde seizoen onder de lat tegemoet bij FC Rijnvogels.

FC Rijnvogels is zeer blij met het aanblijven van de twee doelmannen en wensen hen veel succes in het huidige en komende seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels

03/02/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media