HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Keeper Pim van der Plas verlengt bij ons vlaggenschip

De technische commissie is blij te melden dat doelman Pim van der Plas ook voor volgend seizoen zijn ja-woord heeft gegeven aan FC Rijnvogels. De 23-jarige Katwijker gaat op voor zijn tweede seizoen op sportpark De Kooltuin nadat hij afgelopen zomer de poorten van sportpark Nieuw Zuid achter zich dicht trok.

Pim heeft zijn wieg bij Quick Boys staan en aldaar heeft hij alle vertegenwoordigende jeugdelftallen van de blauw-witten doorlopen. Op zijn zeventiende werd hij vervroegd doorgeschoven naar de senioren om na veel vlieguren uiteindelijk als 2e doelman bij de 2e divisionist te fungeren. Nadat hij in november van het vorig kalenderjaar aangaf zijn vleugels uit te willen staan was FC Rijnvogels er als de kippen bij om de goalie naar Katwijk aan den Rijn te halen. Eind september maakte de sluitpost zijn debuut bij ons vlaggenschip in de strijd om de KNVB Beker tegen ACV uit Assen (1-0 winst) en een ronde later was hij fantastisch tegen Cambuur Leeuwarden waar hij met enkele fraaie parades de schijnwerpers op zich wist te richten. In de thuiswedstrijd tegen Staphorst (3-0 winst) werd Pim verkozen tot man of the match.  Rijnvogels heeft een ruwe diamant in huis waar het nog jaren plezier van gaat hebben.

Wij feliciteren Pim met het verlengen van zijn contracten en wensen hem nog vele prachtige jaren toe bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

28/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media