HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Keeper Pim van der Plas eerste zomeraanwinst

De technische commissie is blij en trots te melden dat Pim van der Plas de eerste aanwinst is voor het seizoen 2022/2023. De 22-jarige sluitpost komt over van buurman Quick Boys, waar hij in november van vorig jaar aangaf zijn vleugels uit te willen slaan.

Op zeventienjarige leeftijd werd de talentvolle doelman al vervroegd overgeheveld naar de A-selectie van Quick Boys, waar hij als groot talent alle vertegenwoordigende elftallen van de befaamde jeugdopleiding op sportpark Nieuw-Zuid had doorlopen. In de jaren die daarop volgden wist de Katwijker veel vlieguren te maken en leerde hij veel van zijn collega’s onder de lat. Eerst in Jong Quick Boys en het tweede elftal, waarin hij goede stappen heeft gemaakt in zijn ontwikkeling. Dit bleef niet onopgemerkt en op het moment van schrijven is de goalie de tweede keeper bij de nummer zeven van de 2e Divisie. Van der Plas is inmiddels toe aan de volgende stap in zijn ontwikkeling en op zoek naar speelminuten in een eerste elftal wil hij het avontuur bij FC Rijnvogels aan gaan. Een weg die al door veel talentvolle spelers is bewandeld en dat leverde zeer vaak een succesverhaal op.

Wij feliciteren Pim met de stap naar onze warme vereniging en zijn trots dat hij deel gaat uit maken van de Rijnvogels familie. Daarbij wensen wij hem uiteraard veel succes en plezier op sportpark De Kooltuin.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media