HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Keeper Dammes van der Poel vertrekt bij Rijnvogels

De technische commissie moet helaas melden dat de wegen tussen Dammes van der Poel en Rijnvogels zullen gaan scheiden. De doelman zal na één seizoen de club alweer verlaten op zoek naar meer speelminuten.

Dammes van der Poel is een bekende naam in de Bollenstreek. De goalie zat drie seizoenen in de selectie bij buurman VV Noordwijk en wist op sportpark De Duinwetering onder andere de landelijke districtsbeker te winnen. Opgegroeid bij ROAC in Rijpwetering keerde hij na zijn avontuur bij Noorwijk terug bij de club die hij als C-junior verliet. Sindsdien was hij vaste sluitpost bij het eerste elftal van ROAC en speelde hij zich in de kijker bij FC Rijnvogels. Aan het begin van het seizoen werd duidelijk dat Dammes een rol kreeg als tweede sluitpost. Dit seizoen stond hij eenmaal onder de lat in de 3e Divisie in de wedstrijd tegen RKVV DEM (2-4 verlies).

De technische commissie bedankt Dammes voor hun diensten bij FC Rijnvogels en wenst hem het allerbeste toe in het vervolg van zijn voetbalcarrière. Uiteraard gaan we eerst nog voor zorgen dat we in het huidige seizoen het onderste uit de kan gaan halen in de 3e Divisie. Je blijft voor altijd deel uitmaken van de Rijnvogels familie.

Technische commissie FC Rijnvogels

14/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media