HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Kasper Michel ook volgend seizoen Rijnvogel

Na een mooi en goed trainingskamp is de technische commissie blij te melden dat ook Kasper Michel volgend seizoen deel blijft uitmaken van de Rijnvogels familie. De centrale verdediger gaat alweer op voor zijn vijfde seizoen op Sportpark De Kooltuin.

De 31-jarige stopper is een zekerheidje in de defensie van ons vlaggenschip, dat was hij uiteraard al bij voormalig trainer Thomas Duivenvoorden maar ook bij Dogan Corneille staat hij als één van de eersten op het wedstrijdformulier. Inmiddels is hij één van de leiders van de laatste linie en ook in aanvallend opzicht wist hij zijn steentje bij te dragen. De teller staat dit seizoen op drie doelpunten waarvan de treffer tegen Staphorst begin september het mooiste verhaal met zich meebrengt door het aankondigen van het aanstaande vaderschap. Helaas kreeg de treffer tegen IJsselmeervogels een vervelender staartje toen Kasper na een mooie kop goal met een blessure aan het gezicht het speelveld moest verlaten. In de zomer van 2020 kwam Kasper over van Alphense Boys, waar hij via Voorschoten ’97 en VV Noordwijk neerstreek. De rechtspoot voelt zich als een vis in het water bij onze warme familievereniging en was natuurlijk ook van de partij tijdens het kampioensjaar in de Hoofdklasse. Het verlengen van zijn contract was dan ook een belangrijke zaak.

Wij feliciteren Kasper met zijn vijfde seizoen in het shirt van FC Rijnvogels en wensen hem veel mooie momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Gefeliciteerd!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

12/01/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media