HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Jurmain Blanchard nieuwste aanwinst voor Rijnvogels

Aanvallende versterking voor ons vlaggenschip 

Op zoek naar nog enkele sterke aanvulling voor de selectie die dit seizoen aan de slag gaat in de 3e Divisie is de technische commissie erin geslaagd om Jurmain Blanchard aan zich te binden. De 20-jarige Jurmain heeft na een stage periode een contract afgedwongen op De Kooltuin.

De aanvaller is geboren in Amsterdam maar heeft het overgrote deel van zijn jeugd doorgebracht in Delft. De liefde voor het voetballen zat er al vroeg in en via de jeugdopleiding van DHC werd hij gescout door ADO Den Haag. De rappe buitenspeler met een goede individuele actie verkaste vervolgens naar Vitesse, waar hij via de Onder 17 en Onder 19 doorstootte naar Jong Vitesse. Het driejarig dienstverband in Arnhem zit er inmiddels op en terug in de regio gaat hij nu met FC Rijnvogels het avontuur aan in de 3e Divisie, waar de ploeg van Thomas Duivenvoorden de eerste punten al in de knip heeft.

De technische commissie is erg blij met de komst van Jurmain naar De Kooltuin en wensen hem veel mooie momenten toe bij onze warme en fijne vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

31/08/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media