HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Julian Jansen versterkt per direct selectie vlaggenschip

De technische commissie is blij en verheugd dat het Julian Jansen per direct kan toevoegen aan de selectie van ons vlaggenschip. Door de langdurige blessures is de zoektocht naar versterkingen in volle gang en met de 19-jarige linkervleugel verdediger komt er weer een kwalitatief sterkte optie bij voor trainer Thomas Duivenvoorden.

De levenswandel van Julian Jansen gaat door heel Europa. Geboren in de buurt van Londen en opgegroeid in Manchester heeft hij in zijn tienerjaren stage gelopen bij Bolton Wanderers. Toen hij daarna met zijn ouders terug verhuisde naar Nederland kwam hij in de jeugdopleiding van HBS in Den Haag terecht. Een gave stap volgde met een profavontuur in Italië bij Sancataldese in de Serie D. Het werd een mooie tijd op Sicilie. Nu mag Julian met FC Rijnvogels de goede start in de 3e Divisie een vervolg geven en daar zijn we uiteraard erg content mee.

We feliciteren Julian met zijn komst naar FC Rijnvogels en wensen hem een hele mooie tijd toe bij onze warme en mooie vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels 

14/10/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media