HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Julian Jansen gaat op voor eerste volledige seizoen

De technische commissie is blij te melden dat het weer een kanjer langer aan zich heeft weten te binden. Ook Julian Jansen zal in het seizoen 2023/2024 van de partij zijn op sportpark De Kooltuin. De 19-jarige verdediger, geboren in de buurt van Londen, kwam halverwege het seizoen naar FC Rijnvogels en heeft al de nodige minuten in de benen bij onze hoofdmacht. In de tweede helft van dit seizoen zal hij nog luider op de deur gaan kloppen.

Julian is in oktober aangesloten bij de ploeg van trainer Thomas Duivenvoorden. De linksback heeft er ondanks zijn prille leeftijd al een heel voetballeven opzitten. Een kleine twee jaar geleden vliet hij het Haagse HBS voor een avontuur in Italië bij Sancataldese, uitkomend in de Serie D. Dit is het vierde niveau in het land van de laars. Het dienstverband eindigde in januari van 2022 en daarna zat hij alles behalve stil. Hij kwam terecht in de jeugdopleiding van Huddersfield Town en daar kan hij meetrainen en fit blijven. Vervolgens kwam hij als semiprof uit voor St. Helens Town. Toen het seizoen ten einde kwam verruilde Julian zijn geboortegrond weer voor ons kikkerlandje en nu acteert hij alweer een aantal maanden in de 3e Divisie bij FC Rijnvogels.

Wij feliciteren Julian met zijn contractverlenging en wensen hem nog heel veel mooie momenten toe bij onze fijne en warme vereniging!

Technische commissie FC Rijnvogels

02/01/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media