HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Julian Dobbe verlaat FC Rijnvogels

Naast het vele positieve selectienieuws laat Julian Dobbe aan het einde van het seizoen de Kooltuin achter zich. Hij gaat na drie seizoenen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

In 2020 streek Julian Dobbe neer op sportpark de Kooltuin, hij kwam over van buurman vv Noordwijk. Het bleek een schot in de roos tussen de kilometervreter en FC Rijnvogels. Het werd een absoluut succesverhaal met als hoogtepunt, ongetwijfeld het kampioenschap in de Hoofdklasse A van vorig seizoen. Julian heeft een groot aandeel gehad in het kampioensjaar met zijn bekende rushes over de flanken én hij dook vaak op achter de verdediging van menig tegenstander. Ook in de Derde Divisie staat hij vaak aan de aftrap en staat hij bekend om zijn onverzettelijkheid.

Sinds zijn komst in het seizoen 2020-2021 was hij als aanvallende middenvelder verantwoordelijk voor tal van assists en pikte hij zijn goaltjes mee. Helaas nemen wij afscheid van een speler uit het kampioenselftal van 2021-2022, maar wij wensen hem uiteraard veel succes bij zijn volgende club.

Julian, bedankt voor de afgelopen seizoenen en op naar een mooie afsluiting van het huidige seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels

29/03/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media