HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Joost den Hollander nieuwe assistent-trainer vlaggenschip

Waar de technische commissie druk is met het inrichten van de selectie is nu ook de trainersstaf aan de beurt. Onze nieuwe hoofdtrainer Dogan Corneille zal volgend seizoen bijgestaan worden door Joost den Hollander. Waar Thomas Duivenvoorden en Reinier Haasnoot volgend seizoen hun diensten bij Quick Boys gaan etaleren, zal onze nieuwe assistent-trainer de omgekeerde weg bewandelen. Hij komt over vanuit de jeugdopleiding waar hij de Onder 18 onder zijn hoede heeft.
Als voetballer kwam Joost den Hollander onder andere uit voor regioclubs UDO en Foreholte. De centrumverdediger interesseerde zich al snel voor het trainersvak en heeft in de top van het jeugdvoetbal veel vlieguren mogen maken. Onder andere Sparta Rotterdam, UVS en Alphense Boys staan op zijn CV en hij heeft in die tijd een goede naam opgebouwd. Op dit moment is Joost hoofdtrainer van Quick Boys O18, waarmee hij uitkomt in de 4e Divisie en zich knap handhaaft tussen de betaald voetbalorganisaties. Vanaf aankomende zomer schrijft de ambitieuze trainer een nieuw hoofdstuk bij als assistent-trainer van FC Rijnvogels, waar hij de positie van Renier Haasnoot zal gaan invullen.
De technische commissie wenst Joost een hele mooie tijd toe op sportpark De Kooltuin en heet hem van harte welkom bij onze mooie en warme vereniging.
Technische commissie FC Rijnvogels

17/01/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media