HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Jeugdexponent Daan Luyten vast bij de A-selectie

De technische commissie van FC Rijnvogels is blij te melden dat Daan Luyten per direct deel zal gaan uitmaken van de A-selectie. Dat is nieuws waar elk lid van FC Rijnvogels extra trots op kan zijn. Daan heeft de gehele jeugdopleiding van onze club doorlopen en is daarmee samen met Paul Melissen en Pieter Plug de derde speler uit de eigen jeugd die volledig mee gaat draaien bij ons vlaggenschip.

Daan Luyten komt uit een rasechte Rijnvogels familie en heeft zijn wortels dan ook liggen in Katwijk aan den Rijn. Zijn eerste stappen op het voetbalveld maakte hij op De Kooltuin en het talent spatte er direct vanaf. Dit bleef niet onopgemerkt en de lokroep vanaf sportpark Nieuw Zuid werd steeds verleidelijker en een overstap naar Quick Boys was het gevolg. De flirt met de blauw-witten duurde echter maar twee seizoenen want sportpark De Kooltuin is zijn thuis en FC Rijnvogels de club waar Daan zich als een vis in het water voelt. Een stage bij profclub Spart Rotterdam in het begin van 2019 gaf nog hoop op een avontuur in het betaald voetbal maar inmiddels heeft de aanvallende middenvelder zich dusdanig in de kijker gespeeld tijdens deze voorbereiding dat er een contract voor de A-selectie voor hem klaar ligt.

We feliciteren Daan met zijn vaste plek in de A-selectie en zijn trots dat steeds meer ‘kinderen van de club’ door hard te werken en kwaliteit te tonen hun kans verdienen bij ons vlaggenschip.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/08/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media