HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Jesse Driebergen gaat op voor zevende seizoen!

Nog steeds nagenietend van de overwinning in de derby tegen VVSB heeft de technische commissie nog meer geweldig nieuws te melden. Jesse Driebergen heeft zijn ja-woord gegeven voor nog een seizoen bij FC Rijnvogels. Het gaat alweer zijn zevende seizoen worden op De Kooltuin waar hij al zoveel mooie momenten heeft meegemaakt. We zijn extra trots dat Jesse nog een seizoen gaat blijven bij onze mooie club, want hij is na een lange en moeilijke revalidatie aan zijn knie na de winterstop weer helemaal terug van weg geweest.

Voor de winter had de linkspoot al een paar keer minuten gemaakt in het tweede elftal en na de kerst is hij in elke wedstrijd bij het eerste elftal in de basis gestart. Steeds een beetje langer om op gedegen wijze de belasting op te voeren. Fijn om te zien dat Jesse zijn kunsten nog niet verleerd is en een groot aandeel heeft in de zegereeks die in januari is ingezet. En het allerbelangrijkste is dat hij weer lekker kan genieten van zijn geliefde spelletje. In de zomer van 2018 kwam Jesse over van Quick Boys waar hij vier seizoenen lang in de hoofdmacht had gespeeld. In de jeugd begon hij bij buurman Valken ’68 om uiteindelijk in de opleiding van Feyenoord terecht te komen waar hij tot zijn 18e deel van uit maakte. Nieuw-Zuid werd verruild voor De Kooltuin en onder trainer Thomas Duivenvoorden maakte Jesse de switch van middenvelder naar een moderne ijzersterke linksback. De Valkenburger was één van de absolute sterkhouders en tweede aanvoerder in het kampioensjaar waar ons vlaggenschip promotie naar de 3e Divisie realiseerde. Ook in de start van het seizoen daarna bleek dit podium absoluut niet het plafond van Jesse te zijn, we gaan nu hij terug is van zijn knieblessure nog heel veel genieten van de inmiddels 28-jarige linkspoot.

We feliciteren Jesse met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog vele mooie momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Voor het zevende jaar een belangrijk onderdeel van de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

04/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media